Fudbal

Direktno.rs

13. 08. 2022. 23:22 0

Hajduk razbijen na Maksimiru - 4:1 za Dinamo

Dinamo je u najvećem derbiju hrvatskog fudbala na Maksimiru savladao Hajduk 4:1. Ove ekipe najveći su favoriti za osvajanje titule ove sezone. Međutim, Dinamo je još jednom pokazao da je trenutno ipak bolji.

Hajduk je međutim taj koji se prvi radovao u ovom meču. U nadoknadi prvog dela Jani Atanasov spektakularnim golom pogađa za vođstvo gostiju od 1:0.

Nastavak meča ipak donosi veliki preokret Dinama koji je do vrha napunio mrežu najvećeg rivala. Preokret je napravljen za samo tri minuta. U 61. Baturina zabija za 1:1, a tri minute kasnije Arijan Ademi pogađa mrežu splitskog kluba za 2:1.

Amer Gojak retko je igrao ove sezone. Ipak, šansu je dobio u najvećem derbiju i to je na pravi način iskoristio. Bh. fudbaler je u 84. minutu, osam minuta nakon ulaska u igru postigao gol za 3:1.

Tačka na ovaj meč stavljena je u 91. minutu. Mislav Oršić je zaključio pobedu Dinama koji je potvrdio dominaciju.

Dinamo je nakon pet odigranih kola vodeći tim HNL-a. Imaju 13 bodova od mogućih 15, a Hajduk je za sada odigrao samo tri utakmice zbog nastupa u Evropi.

Splitski klub je upisao dve pobjede i poraz. Imaju šest bodova, ali sigurno da je poraz od najvećeg rivala i te kako bolan.

Dinamo s druge strane ponovo izgleda veoma moćno u Hrvatskoj i pitanje je zaista može li ih iko i ove sezone može ugroziti u borbi za titulu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati