Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

12. 08. 2022. 17:11 0

Preminuo bivši fudbaler Hajduka u 29. godini

Nekadašnji hrvatski fudbaler koji je nestao krajem jula, Joško Hajder preminuo je u 29. godini, zvanično je objavio njegov matični klub Hajduk iz Splita.

Prema informacijama policije, Hajder je napustio stan u Zagrebu poslednjeg dana jula i tada je prijavljen njegov nestanak. Vest o njegovoj smrti stigla je 12 dana kasnije.

Fudbaler koji je ponikao u redovima Hajduka iz Splita stigao je čak i do seniorskog tima tog kluba. Zaigrao je za ekipu davne 2012. godine protiv zagrebačke Lokomotive i to je ostao njegov jedini meč u dresu splitskog tima. Usledili su klubovi manjeg renomea - RNK Split, Imotski, Istra, Primorac, Solin i Omiš, za koji je poslednje nastupao.

- U 29. godini iznenada je preminuo bivši fudbaler Hajduka Joško Hajder. Rođen je u Splitu, 15. januara 1994. godine. Igračku karijeru započeo je u mlađim uzrastima Hajduka, za koji je zvanično registrovan 26. avgusta 2005. Dres našeg kluba nosio je do 2012. godine - navodi se na sajtu Hajduka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati