Fudbal

Milan Zarić

05. 08. 2022. 22:22 1

Bajern dao ŠEST KOMADA, Kostić i ekipa razbijeni

Fudbaleri Bajerna su već u prvom kolu nove sezone Bundeslige pokazali da će ponovo biti glavni konkurent za titulu. Jer, na gostovanju Ajntrahtu nisu imali milosti, pa su slavili sa čak 6:1.

Bavarci su pretrpeli promene u timu između dve sezone, budući da je otišao Robert Levandovski, ali se to uopšte nije osetilo. Došao je Mane, odmah na debiju u Bundesligi postigao gol i učestvovao u kanodadi ekipe za koju je do 74. minuta igrao Filip Kostić.

Bajern je sav posao završio u prvom poluvremenu, u kom je dao čak pet golova.

Da Ajntraht neće dobro da se provede na svom stadionu moglo je da se vidi već u petom minutu, kada je Džošua Kimih načeo mrežu domaćih i započeo goleadu.

Na novi gol se čekalo još samo šest minuta, budući da je u 11. Benžamen Pavar duplirao prednost. U 29. minutu je Sadio Mane postigao prv gol u Bundesligi za Bajern, odlično iskoristivši dodavanje Gnabrija za 0:3.

Iako je tada već sve bilo rešeno, bavarska mašinerija nije stajala, pa je do kraja poluvremena spakovala još dva gola u mrežu tima iz Frankfurta. Džamal Musijala je u 35. minutu pogodio posle dodavanja MIilera, koji je osam minuta kasnije namestio i gol Serža Gnabrija.

Bajern je na pauzu otišao sa neverovatnih 0:5, pa logično, u nastavku nije mnogo zapinjao. Ajntraht je uspeo samo da postigne počasni gol, ako se to tako može i nazvati, jer je Kolo Muani u 64. minutu iskoristio poigravanje Manuela Nojera, koji je krenuo da dribla.

Međutim, aktuelni šampion Nemačke je reagovao na primljeni gol, pa je u 83. minutu i šesti put zatresao mrežu indolentnih domaćina. Leroj Sane je imao odličan pregled igre, uposlio je Musijalu, a mladi ofanzivac Bajerna je postigao drugi gol na meču postavivši konačnih - 1:6.

Kao što je već bilo reči, naš Filip Kostić je igrao do 74. minuta, kada je umesto njega ušao Alidu, a prethodno je dobio i žuti karton. Ostaje da se vidi da li je ovo bio njegov poslednji meč u dresu "orlova", pošto se sve glasnije priča o prelasku u Juventus.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati