Fudbal

Direktno.rs

21. 07. 2022. 06:00 1

Sudija dao crveni karton vozaču autobusa?! (FOTO)

Voluntari je u prvom kolu rumunske lige pobedio Petrolul sa 1:0 u gostima, međutim nije taj rezultat obeležio pomenuti meč, već jedan nesvakidašnji detalj.

Naime, odmah posle poslednjeg zvižduka, glavni sudija pomenute utakmice George Gaman izazvao je komičan trenutak, pokazavši crveni karton vozaču autobusa domaće ekipe.

Domaći su se žalili na dve velike odluke Gamana u porazu od Voluntarija. U 22. minutu im je poništen pogodak iz ofsajda za koji oni smatraju da je nepostojeći, a zatim je dosudio sumnjiv penal u korist gostiju u 92. minutu. Iz tog penala je Florea gostima doneo tri boda.

Usledili su na kraju očekivani i žestoki protesti sudiji, a on je onda izvadio crveni karton i pokazao ga - pazite sad - vozaču autobusa Petrolula, koji je sedeo blizu klupe svoje ekipe.

Ubrzo su krenula razne šale na račun zbunjenog sudije, a jedan od navijača upitao je: "Pa, ko će da vozi na sledeću utakmicu ako je on suspendovan?".

U Rumuniji postoji VAR, ali se čini da ne radi najbolje svoj posao. Dosta sportskih radnika u ovoj zemlji požalilo se na suđenje i na loše sudijske procene, ali i odluke koje su dolazile iz VAR sobe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati