Fudbal

[ Izvor: Sportal Blic ]

29. 06. 2022. 11:20 20

Linglong sipa milione u FK Partizan

Fudbalski klub Partizan dobio je novog generalnog sponzora. U pitanju je jedna kineska kompanija Ling Long, koja će uložiti novac u crno-bele na asistenciju države. Na celom poslu radili su čelnici kluba Milorad Vučelić i Miloš Vazura, a nakon višednevnih pregovora, Partizan je dobio novog nosećeg sponzora u naredne tri godine tokom kojih će zaraditi između šest i devet miliona evra.

Da se Parnom valjku sprema dolazak velikog sponzora po ugledu na višegodišnju saradnju koju Crvena zvezda ima sa Gaspromom najavio je nedavno ministar finansija Siniša Mali.
Na godišnjem nivou, klub iz Humske bi od partnera iz Kine dobijao između dva i tri miliona evra. Bila bi to prava injekcija za crno-bele u sezoni koja je možda najbitnija u istoriji srpskog fudbala.

Šampion Srbije će od naredne godine da ima direktno mesto u Ligi šampiona.

Vicešampion Srbije je u fazi rekonstrukcije po dolasku trenera Ilije Stolice. Klub će napustiti veliki broj igrača, dok su Zlatan Šehović i Aleksandar Filipović, kao i Patrik Andrade zasad potpisali, dok je iz Škotske stigla vest da crno-beli prate otpisanog vezistu Seltika Ismailu Sora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati