Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

20. 06. 2022. 03:37 0

Ponoćna bomba: Ronaldo se vraća u Real!

Pričalo se prethodnih nedelja gde bi Kristijano Ronaldo mogao da nastavi karijeru. Najrealnija opcija bio je ostanak u Mančester junajtedu, ali su se pojavile informacije da ga novi menadžer "crvenih đavola" Erik ten Hag ne želi u svojoj ekipi.

Onda jeitalijanska "Republika" donela glasine o potpuno neverovatno prelasku Kristijana u Romukod bivšeg trenera Žozea Murinja, a spekulisalo se čak da bi 37-godšnjak ostatak karijere mogao da provede u Sportingu iz Lisabona odakle je i "krenuo u svet".

Večeras španska "Marka" donosi specijalnu vest, a ona glasi: "Kristijano Ronaldo bi od naredne sezone mogao da se vrati u Real Madrid"!

Kako tvrdi ugledni list Ronaldo ima veliku želju da se vrati u Madrid i igra u Ligi šampiona naredne sezone, što neće moću u Junajtedu.

Upravo bi ova činjenica mogla da igra glavnu ulogu u velikom povratku Ronalda na "Bernabeu" Portugalac je u Madridu proveo devet godina, nastupao za "kraljevski" klub od 2009. do 2018. godine i sa njim osovjio četiri titule prvaka Evrope.

Predesniku Reala Florentinu Perezu propao je veliki posao sa Mbapeo, Ronaldo bi "zacelio" rane navijače, a u Madridu bi ga sigurno dočekali raširenih ruku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Da odigramo jednu partijicu?

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati