Fudbal

Milan Zarić

13. 03. 2022. 15:24 0

Nova pobeda PSŽ-a u senci zvižduka (VIDEO)

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Bordo sa 3:0 na svom terenu u 28. kolu Lige 1 i tako su se približili osvajanju titule. Međutim, ovaj meč nisu obeležili golovi niti ubedljiva pobeda "svetaca", već zvižduci od strane navijača kluba iz Pariza usmereni prema Nejmaru i Lionelu Mesiju.

Navijači PSŽ-a očigledno ne mogu da oproste dvojici zvezda očajno izdanje u revanšu osmine finala Lige šampiona protiv Reala, pa su ih uoči samog meča izviždali. I to se nastavilo tokom meča, pa su kontakti sa loptom Mesija i Nejmara propraćeni salvom zvižduka sa "Parka Prinčeva".

Nejmaru se ova situacija već događala tokom karijere, međutim Mesiju nije, pa je ovo prvi put da mu zvižde navijači kluba za koji igra.

Kada je reč o samom meču, PSŽ je lako došao do pobede protiv Bordoa. Do prednosti je došao u 24. minutu, kada je pogodio Kilijan Mbape posle dodavanja Vajnalduma.

U drugom poluvremenu, tačnije u 52. minutu, Nejmar je duplirao prednost, međutim i tada su se sa tribina čuli zvižduci. Tačku na meč stavio je Leandro Paredes, devet minuta kasnije.

Ovom pobedom se PSŽ učvrstio na prvom mestu Lige 1, budući da sada ima 15 bodova više od drugoplasirane Nice, dok je Bordo poslednji sa 22 boda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati