Fudbal

Direktno.rs

27. 02. 2022. 21:33 0

Milan Rodić zaradio potres mozga

Levi bek Crvene zvezde Milan Rodić odigrao je perfektno na večitom derbiju. Potpuno je zatvorio mladog Nemanju Jovića, a veliki doprinos je dao i u napadu, budući da je učestvovao u obe akcije kod gola.

Ipak, defanzivac Zvezde nije mogao da odigra meč do samog kraja. Rodić je morao da napusti teren u u 67. minutu. U skoku se sudario glavama sa Markom Jevtovićem i zaradio potres mozga pa je morao ranije da završi utakmicu.

Potvrdio je i to i Zvezdin trener Dejan Stanković na kraju utakmice i otkrio da se radi o preventivnoj izmeni, posle čega je prokomentarisao igru Milana Borjana i Mirka Ivanića.

- Iako smo imali u tim momentima igru, desila se brza tranzicija posle jedne greške. Toga smo se najviše pribojavali, ali je Borjan odbranio taj udarac, imao je jednu situaciju i odbranio je - kapitenski. Ivanić je odigrao prvo poluvreme fenomenalno. Imao je šansu pred kraj i samo je potrebno da nastavi tako. Prezadovoljan sam njime - kazao je Stanković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati