Fudbal

M. Z.

26. 01. 2022. 17:02 0

Sve se promenilo: Morata na izlaznim vratima Juventusa

Španski napadač Alvaro Morata će u narednim danima najverovatnije napustiti Juventus.

Morata igra u Juventusu od leta 2020. godine, kada je stigao na dvogodišnju pozajmicu iz Atletika, te se očekivalo da će Španac ostati u ovom klubu do kraja sezone.

Na početku januarskog prelaznog roka Morata se povezivao sa prelaskom u Barselonu, ali je tada Juventus odbio mogućnost da ga pusti. Ipak, prethodnih dana došlo je do velikog preokreta.

Naime, torinski gigant je skoro završio dolazak Dušana Vlahovića iz Fjorentine, koji će biti veliko pojačanje u napadu "stare dame".

To znači da za Moratu verovatno neće biti mesta u startnoj postavi, a Špancu se baš i ne sedi na klupi. Barselona se posle svega ponovo uključila u priču i jasno su dali do znanja Juventusu i Atletiku da žele španskog reprezentativca.

Juventus sada ne pravi nikakav problem oko Moratinog odlaska iz kluba, a kako pišu španski mediji, na to je pristao i Atletiko Madrid.

"Marka" je danas objavila i da je Morata doputovao iz Torina u Madrid, gde je jutros imao sastanak sa svojim agentom, te će biti u glavnom gradu Španije do realizacije transfera u Barselonu. Njegov agent je u kontaktu sa klubovima, pa Morata čeka njegov poziv i vesti da je sve završeno.

Međutim, problem za Barsu ponovo je registracija igrača, a jedino rešenje je da Usman Dembele napusti klub ili potpiše novi ugovor prema kom će pristati na smanjenje plate. Ukoliko se to desi, onda će Barselona moći da registruje Moratu za mečeve La Lige.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati