Fudbal

Direktno.rs

27. 11. 2021. 10:02 0

DOSAD NEVIĐENO Ronaldo plače sam u svlačionici (VIDEO)

Retko ko u svetu fudbala voli pobede kao Kristijano Ronaldo. Portugalcu svaki poraz teško padne, a posebno oni u Ligi šampiona. To se najviše odnosi na eliminacionu fazu. Najpopularniji fudbaler današnjice je najbolji strelac u istoriji Lige šampiona sa 140 golova. Ovo takmičenje osvajao je pet puta i to mu je prioritet svake sezone.

Kada je stigao u Juventus 2018. došao je s ciljem da najprestižniji trofej u klupskom fudbalu donese u Torino, ali u tome nije uspeo. U poslednjoj sezoni kao fudbaleru Juventusa nepremostiva prepreka bio je Porto koji je klub iz Torina izbacio u osmini finala. Upravo tada su nastali snimci uplakanog Ronalda.

Ronaldo je prvo na poluvremenu ušao u raspravu sa saigračima tokom revanš meča kada je na poluvremenu bilo 0:1 za goste.

- Igramo kao go*na, moramo da uradimo nešto - počeo je da galami Ronaldo nakon čega mu prilazi Kvadrado i govori da treba da bude primer ostalima.

- I ja ne igram dobro. Kao go*no. Ne igramo ništa, treba da kažemo istinu, ovo je Liga šampiona. Nemamo karakter - odgovorio je portugalski as.

U drugom poluvremenu Juventus je odigrao bolje, izborio je produžetke, ali je na kraju ispao kada su i nastale i pomalo srceparajuće scene Ronalda, barem za njegove fanove. Naime, kamere su zabeležile trenutak kada CR 7 sedi sam u svlačionici i plače kao dete razočaran zbog još jednog neuspeha u Ligi šampiona.

Ronaldo se letos vratio u Mančester junajted s kojim je odigrao odlično u grupnoj fazi. Crveni đavoli su kolo pre kraja izborili osminu finala, a Kristijano je postigao šest golova.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati