Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

25. 11. 2021. 14:54 3

Šefild potvrdio: Jokanović dobio otkaz

Srpski stručnjak Slaviša Jokanović nije više menadžer Šefild junajteda, potvrdio je taj klub. Tim će od petka voditi Pol Hekingbotom.

Kako su poručili iz kluba, upravni odbor je zaključio da je promena najbolje rešenje u dugoročnom interesu kluba.

Šefild je pre dva dana pobedio Reding u gostima sa 1:0 i prekinuo niz od četiri meča bez pobede, ali očigledno da to nije bilo dovoljno. Uz šest pobeda, zabeležio je još pet remija i osam poraza. Posle 19 kola u Čempionšipu, Šefild je 16. na tabeli sa 23 osvojena boda.

Jokanović je tim preuzeo u maju ove godine. Srpskom treneru je Šefild bio treći engleski klub, pošto je prethodno Votford i Fulam uveo u Premijer ligu.

U saopštenju se navodi da Hekingbotom odmah preuzima tim, pošto je potpisao ugovor do kraja sezone 2025/26. Već u petak će održati prvi trening, a ekipu će voditi protiv Bristola u nedelju.

„Radujemo se što ćemo krenuti u novu eru sa Polom na čelu. On poseduje liderske osobine i fudbalske veštine koje su neophodne za vođenje tima. Deli naše vrednosti i interesovanja, a poseduje ambiciju i odlučnost da izvuče maksimum iz našeg tima“, rekao je predsednik Jusuf Đansirakuza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati