Fudbal

Direktno.rs

24. 11. 2021. 09:33 0

Povezan sa mafijom: Bivši as Juvea ide u zatvor!

Bivši napadač Juventusa i Fjorentine, Fabricio Mikoli, osuđen je na tri i po godine zatvora zbog nasilne iznude novca, prenose italijanski mediji.

Ova vest je žestoko odjeknula na Apeninima, iako se ovaj slučaj vodi već skoro osam godina.

Još 2018. godine, Mikoli je dobio presudu, ali se žalio na nju i pokušavao da prolongira proces kojem je, evo, došao kraj.

Italijanski napadač je osuđen zbog "nasilne iznude novca" mafijaškim metodama, uz pomoć Maura Laurikele, jednog od glavnih "bosova" u Palermu, koji je osuđen na sedam godina zatvora.

Sve je počelo pre skoro deset godina kada je Mikoli pokušao da uzme 12.000 evra pretnjama i nasiljem. Hteo je da "reketira" Andreu Grafanjinija, gazdu jednog italijanskog noćnog kluba, a sve u dosluhu sa mafijašima iz Palerma čije je metode vrlo brzo naučio.

Njegova fudbalska karijera bila je turbulentna, pamtimo ga iz Juventusa, Fjorentine i Benfike, a najdublji trag ostavio je u Palermu, za koji je igrao od 2007. do 2013. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati