Fudbal

Direktno.rs

09. 11. 2021. 06:54 0

Odluka uprave Junajteda neće se svideti navijačima

Potezi uprave Mančester junajteda nikako se ne dopadaju navijačima tog kluba.

Naime, trener "crvenih đavola" Ole Gunar Solskjer odavno nema "podršku većine", ali svejedno je na klupi Junajteda. Preživeo je blamaže od Liverpula i Mančester sitija na "Old Trafordu", pa i dalje ima tu čast da sedi na klupi velikana.

Uveliko navijači traže njegov odlazak, spekulisalo se da je na pragu otkaza, ali čini se da će Norvežanin barem još neko vreme sedeti na klupi slavnog kluba.

Novinar Fabricio Romano uverava da Junajted ne razmatra nijednu drugu opciju osim Solskjerovog ostanka i da nisu kontaktirali nijednog drugog menadžera, pa ni Brendana Rodžersa s kojim se odavno povezuju.

Sledi reprezentativna pauza, a Solskjer će i nakon nje biti na kormilu na klupi Junajteda, koji je uprkos velikim pojačanjima i širokom timu kvalitetnih igrača daleko od nekih ozbiljnih konkurisanja za trofeje u ovoj sezoni.

- Trenutno smo poprilično daleko od najboljih ekipa. Očekivanja od mene i igrača su visoka i moramo da vratimo u formu u kojoj smo bili ranije. Imamo igrače za vrh - rekao je norveški stručnjak nedavno, ali i poručio da ne razmatra mogućnost da da otkaz.

- Ne, ne razmišljam o tome. Imam dobre odnose sa klubom i oni su veoma iskreni. Radim za Junajted, želim najbolje klubu i dok sam ovde želim da donesem napredak.

Da podsetimo, Mančester junajted je trenutno šesti na tabeli Premijer lige sa osvojenih 17 bodova, pa je jasno da će drastično morati da digne formu kako bi konkurisao za sam vrh.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati