Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Sportske novosti/Mozzartsport ]

08. 11. 2021. 11:46 0

Dinamov Srbin ide u Verder za milion evra?

Bio je to transfer koji je zapanjio Hrvatsku. Srbin u napadu Dinama. Mada se kasnije ispostavilo da su Modri tim poslom više pokazivali mišiće no što su zaista želeli Komnena Andrića na terenu. Međutim, tri godine nakon što su bivšeg napadača Radničkog 1923 i OFK Beograda doveli iz Intera iz Zaprešića za 1.000.000 evra pojavila se realna mogućnost da povrate investiciju.

Andrić se naime u veoma problematičnoj sezoni za Dinamo izborio za nešto veću minutažu i u oktobru postigao pet golova što ga je ponovo vratilo na fudbalsku mapu. Sportske novosti pišu da ga je u minimalnom porazu od Lokomotive motrio i glavni Verderov skaut Klemens Fric.

Četvorostruki prvak Nemačke ove sezone igra u Cvajti i sada je samo pitanje hoće li se dogovoriti sa Dinamom oko obeštećenja. Pred početak sezone Modri bi prihvatili šta god, sada će ipak pokušati da naplate golove 26-godišnjeg fudbalera, a i Verder je navodno spreman da se otvori i ponudi oko 1.000.000 evra za Andrića.

Ta bi suma verovato zadovoljila čelne ljude na Maksimiru, a pretpostavićemo i samog Andrića, jer iako je druga liga – Verder je izazov. A ni povratak u Bundesligu nije nemoguć.

Sportske novosti uveravaju: pregovori bi uskoro trebalo da počnu, a Verderov cilj je da Andrić zauzme mesto Niklasa Filkruga u špicu kluba iz Bremena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati