Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

27. 10. 2021. 09:45 5

Katai bio pozitivan na doping testu?!

Beogradski mediji pišu da fudbaler Crvene zcvezde Aleksandari Katai nije igrao u Danskoj, jer bi pao na doping testu, pa bi time dobio dugu suspenziju.

Katai je van stroja već neko vreme nakon što je dobio pozitivan test na koronavirus. Pošto je i u prošlosti imao problema sa zdravljem, zbog čega je prethodne sezone nije igrao nekoliko meseci, Katai sada, po rečima Dejana Stankovića ima sporiji oporavak od korone i brzo se umara, pa ga nije bilo u kombinaciji za tim neko vreme.

Ipak, beogradski mediji pišu da je Katai napravio grešku, jer se inhalirao istim lekom kao i njegov sin, a ispostavilo se da taj lek u sebi ima nedozvoljenu supstancu, zbog koje bi igrač Zvezde pao na doping testu!

Lekarski tim Crvene zvezde, na čelu sa doktorom Miodragom Mladenovićem, od igrača je tražio da mu dan pre puta u Dansku dostave spisak lekova koje su koristili prethodnih dana. Prilikom kontrole, uvideo je da je Katai pogrešio i to je preneo šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću, nakon čega je Katai ispao iz kombinacije za tim.

Zbog toga Zvezda nije želela da rizikuje i Katai nije krenuo put Danske za meč protiv Mitjilanda, a kasnije ga nije bilo ni na meču protiv Radničkog iz Niša.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati