Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

23. 10. 2021. 16:47 0

Ronaldo: Začepiću ljudima usta i osvajati trofeje

Napadač Mančester junajteda Kristijan Ronaldo kaže da je svima u timu potrebno da se prilagode na promene koje su se dogodile.

Trenutno su Crveni đavoli šesti na tabeli Premijer lige, sa pet bodova manje u odnosu na lidera Čelsi, a osvojili su samo bod u poslednje tri utakmice.

- Sada smo u periodu posle promena. Junajted je doveo mene, Varana i Sanča. Za prilagođavanje je potrebno vreme, čak i za sistem koji igramo. Mislim da, korak po korak, moramo sebi da utisnemo u um da je sve moguće - ističe 36-godišnji Ronaldo za Skaj sports i dodaje:

- Svako bi trebalo da zna svoju ulogu. Ja znam svoju u ovom timu, u klubu – moja uloga je da dajem golove, da pomognem timu svojim iskustvom i da znam kako da razumem igru. Ako svi razmišljaju tako i budu spremni da se žrtvuju za tim, mislim da ćemo biti bolji.

U Ligi šampiona je Junajted gubio 2:0 kod kuće od Atalante, a na kraju je pobedio 3:2, uz odlučujući pogodak Portugalca. Bio je to njegov šesti gol na osam utakmica, ali Portugalca su kritikovali da se ne trudi dovoljno.

- Kritike su uvek deo ovog posla. Nisam zabrinut u vezi s time. Da budem iskren, to je dobra stvar. Ako se brinu o meni i govore o meni, to je zato što znaju moj potencijal i vrednost. Znam kada treba da pomognem timu defanzivno. Znam da je i to deo mog posla. Neki ljudi to ne vide jer im se ne dopadam, ali da budem iskren, imam 36 godina, sve sam osvojio, i treba da se brinem o ljudima koji govore loše o meni? Dobro spavam noću, savest mi je mirna. I dalje ću ljudima začepljivati usta i osvajati trofeje - zaključuje Ronaldo.

Junajted u nedelju od 17.30 dočekuje Liverpul u derbiju kola.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati