Fudbal

I. V.

18. 10. 2021. 10:03 0

Od Vučićevog "Sine, daj gol", do viška u Zvezdi

I to je moguće! Da Vučićev ljubimac Aleksa Vukanović bude višak u Crvenoj zvezdi. Nema mesta u timu. A 27. avgusta 2019. ga je predsednik Srbije pre utakmica pozvao i rekao: "Sine, daj gol Jang bojsu". I dao ga je Vukanović tada za Ligu šampiona, a sada je na izlaznim vratima kluba!

Naravno da sve u ovoj državi što dolazi od Vučića, pa i ova priča je - izmišljena, u njoj je umešan i Vukanović, ne znamo da li ni kriv ni dužan, ali za tri godine u Ljutice Bogdana, u 78 utakmica postigao je (samo) 14 golova. Među njima i taj u remiju sa Jang Bojsom koji je Crvenu zvezdu odveo u grupnu fazu Lige šampiona.

Danas, šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković, kojeg je takođe u klub doveo Vučić, više ne vidi 29-godišnjeg fudbalera u timu, pa je utakmica sa Kolubarom (7:1) za Vukanovića bila prva još od finala Kupa Srbije protiv Partizana.

U intervjuu za Sportski žurnal Vukanović prvi put javno kaže: Sasvim je logično da ću na zimu, kada mi istekne ugovor, napustiti Zvezdu.

- Drago mi je da sam bar ušao, jer dugo nisam igrao i ne znam iz kog razloga. Pošteno treniram, što mi je najbitnije. Ugovor sa Zvezdom mi ističe na zimu, po završetku jeseni biću spreman da tražim drugi klub. Posle utakmice u Lazarevcu svi su bili zadovoljni mojom igrom, to je nešto najlepše što mi se desilo u poslednje vreme - rekao je Vukanović za Sportski žurnal.

Ističe da ne razume razloge zbog kojih ove sezone nije ni licenciran za utakmice Lige Evrope i da zaslužuje više da igra.

- Moje je da ćutim i radim. Nikad nisam išao da pričam sa trenerom ili upravom i tražio objašnjenje zašto ne igram. Nisam taj tip. Ako uvek treniram pošteno kao do sada verovatno ću i zaigrati. Valjda ću jednog dana i saznati zašto me nije bilo u timu, trenutno ne znam - decidiran je Vukanović.

Možda da okrene Vučića. Ima njegov broj... On se pita za sve, a ne tako davno je znao da će Vukanović...

Predsedniče, zovi!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati