Fudbal

Direktno.rs

30. 09. 2021. 23:47 0

Stanojević obelodanio: Štoper ima koronu!

Drugom pobedom u isto toliko mečeva u Ligi konferencije Partizan se učvrstio na čelu tabele i već na trećini grupne faze napravio ogroman korak ka proleću u Evropi. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan igrom i pre svega rezultatom na utakmici sa estonskom Florom.

- Drago mi je da smo nastavili dobre igre u Evropi. Čestitam momcima, izuzetno težak teren za igru, uslovi su bili zahtevni, padala je kiša ceo dan. Nadam se da je sa igračem Flore sve u redu -započeo je Stanojević konferenciju za medije.

Po završetku utakmice, a pri ulasku u tunel, navijači Partizana skandirali su treneru lidera Superlige u znak podrške nakon svega što se prethodnih dana događalo.

- Ne bih da pričam o tome. Naravno da mi mnogo znači. I danas su bili uz nas, imali smo dobro navijanje, osetili su kad nam ne ide i navijanjem nas nosili...

Jedno od iznenađenja bio je izostanak Siniše Saničanina, koji se nije našao ni na klupi za rezerve.

- Siniša Saničanin ima koronu, svi smo uradili test, on je bio pozitivan, odlično se oseća, ali nije mogao da igra.

Barjaktar pobede, strelac oba gola Partizana, Lazar Marković je ostavio po strani individalni učinak i istakao važnost večerašnje pobede.

- Mnogo bitna pobeda, da nastavimo sa dobrim partijama u Evropi, da što dalje doguramo. Srećan sam naravno, ali totalno je nebitno ko je dao golove, bitno je da igramo dobro i da pobeđujemo - zaključio je Marković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati