Fudbal

Milan Zarić

20. 09. 2021. 23:07 1

Barsa u 90. minutu samo do boda protiv Granade

Fudbaleri Barselone nalaze se u vrlo lošoj formi, što se pokazalo u petom kolu La Lige, u kom Blaugrana nije uspela da pobedi Granadu, budući da je bilo 1:1. I to je na kraju dobar rezultat za Katalonce, koji su do boda došli u 90. minutu.

Teško uspeva Barselona da se poveže posle odlaska Lionela Mesija. Očigledno je izgubila identitet, ali i moćno oružje u napadu, pa sada Katalonci deluju prilično bezopasno u ofanzivi. Kada se tome pridoda odlazak Grizmana i povreda Brajtvajta, jasno je zašto Barselona ne podseća na onu ekipu iz prošlih sezona.

Novo mučenje navijačima izabranici Ronalda Kumana priredili su večeras, kada nisu uspeli da savladaju Granadu. Na "Nou Kamp" je došla ekipa koja do sada nije zabeležila niti jednu pobedu, ali je i ona bila tvrd orah za velikana.

A koliko je Barsa zapravo bila u problemima, svedoči činjenica da je morala da juri rezultat, te je na kraju stigla makar do tog boda.

Već na početku meča je moglo da se zaključi da će se Katalonci mučiti, pošto je Granada u drugom minutu došla do prednosti. Eskudero je proigrao Duartea, koj ije matirao golmana Barse i šokirao "Nou Kamp".

Pokušali su Katalonci da izjednače do poluvremena, pokušavali su Roberto i Arauho, međutim promene rezultata nije bilo.

U drugom poluvremenu su opasno pretili Arauho i Depaj, potom i De Jong, međutim rezultat se nije menjao. Sve do 90. minuta. Tada je u kaznenom prostoru Granade odlično skočio Ronald Arauho i na kraju je doneo bod Barseloni.

Posle ovog remija španski gigant je tek sedmi sa osam bodova, ali ima i meč manje, dok je Granada na 17. poziciji sa svega tri boda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati