Fudbal

Direktno.rs

20. 09. 2021. 20:43 1

Futsaleri razbili Amere i otišli u osminu finala SP!

Futsal reprezentacija Srbije zabeležila je ubedljivu pobedu u poslednjem kolu Grupe F Svetskog prvenstva u Litvaniji, pošto je deklasirala SAD sa 7:0 i izborila plasman u osminu finala Mundijala, gde nas sada čeka Portugal.

Posle dva nesrećna poraza, u utakmicama u kojima je mogla da dođe makar do boda, posle silnih kadrovskih problema, Srbija je pokazala karakter i, što je najvažnije, kvalitet i bila najbolja kada je bilo najpotrebnije. U direktnom dvoboju za treće mesto u grupi razbijeni su Amerikanci, zabeležena je željena pobeda veća od dva gola razlike, koja je Srbiji omogućila da bude među četiri najbolje trećeplasirane selekcije i obezbedi plasman u osminu finala.

Željenih 2:0 "orlovi" su imali već posle osam minuta. Rakić u šestom i Tomić u osmom minutu najavili su veliku pobedu Srbije. Tomić je drugim golom u 17. minutu povisio na 3:0, a Petrov je na isteku prvog poluvremena praktično i rešio meč povisivši na 4:0.

U drugom poluvremenu Srbija je malo opustila gas u prvih 10 minuta. Ali to nije značio i kraj serije golova. Milosavljević je u 32. minutu povisio na 5:0, a dva minuta kasnije Lazarević se upisao u strelce za 6:0. Konačnih 7:0 postavio je Radovanović u 38. minutu. Na kraju ubedljiva pobeda i obezbeđen plasman među 16 najboljih.

Srbija će se u osmini finala sastati sa Portugalom, a taj meč se igra u petak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati