Fudbal

Milan Zarić

14. 09. 2021. 18:47 0

Poraz futsalera na startu Mundijala

Futsal reprezentacija Srbije nije dobro otvorila Svetsko prvenstvo u Litvaniji, pošto je u prvom kolu grupe F poražena od Irana sa 2:3 (1:2).

Već na početku meča moglo se naslutiti da bi "orlovi" mogli da imaju problema, posebno što su Iranci preuzeli inicijativu i znatno više pretili.

I nije se dugo čekalo na prvi gol. Bili su smušeni futsaleri Srbije pred svojim golom, nisu se dobro branili, pa je u četvrtom minutu Ahmadi snažnim udarcem sa sedam, osam metara matirao našeg golmana.

Nisu naši momci mogli da se oporave od šoka, a samo nekoliko desetina sekundi kasnije primili su novi gol. Napravili su grešku na svojoj polovini, lopta je došla do Fakima, koji nije propustio da nas kazni i povisi na 2:0.

Međutim, posao je za našu reprezentaciju bio olakšan u 11. minutu, kada je Ahmadi dobio drugi žuti karton nakon što je laktom udario Pršića, međutim brojčanu prednost u polju "orlovi" nisu iskoristili.

Iranci su se odbranili tokom ta dva minuta, kada su imali igrača manje, ali to nisu uspeli da urade u 18. minutu, kada je Stojković posle dodavanja Pršića vratio nadu našoj selekciji.

Ali, do kraja meča futsaleri Srbije nisu mogli do gola i boda, već u u 37. minutu primili gol. Pogodio je Esmailpur, koji je doneo Irancima velikih 1:3.

Minut kasnije Tomić je uspeo da smanji na 2:3, ali je to bila slaba uteha za "orlove", koji su proazom otvorili Mundijal.

Sada će morati da se "vade" u narednom kolu, a rival baš i nije pogodan za tako nešto. Jer, u petak će Srbija igrati protiv Argentine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati