Fudbal

Direktno.rs

17. 09. 2021. 10:28 0

Fudbalski as objavio snimak kako mu lopovi ulaze u kuću (VIDEO)

Četvorica lopova organizovano su opljačkala kuću Risa Džejmsa dok je on igrao meč Lige šampiona. As Čelsija je bio na terenu Stamford Bridža u utorak uveče protiv Zenita (1:0), ni ne slutivši šta mu se dešava kod kuće.

Lopovi su provalili u njegovu kuću i ukrali sef. Engleski reprezentativac je prijavio incident i potom objavio video zapis krađe koje su snimile sigurnosne kamere. Na istom se vide kako lopovi ulaze, probijaju automatska vrata i vuku sef kojeg potom utovaraju u automobil.

- Uveče 14. septembra 2021. godine, dok sam igrao u Ligi šampiona, grupa kukavičkih lopova provalila mi je u kuću. Uspeli su da mi oduzmu teški sef u kojem se nalaze neki moji lični predmeti. Nemam nakita u kući, pa su sve što je bilo u sefu bile moje medalje: ona Lige šampiona, Superkupa i drugo mesto na Euru 2020. Ove medalje s Čelsijem i Engleskom čast su koja mi se nikada ne može oduzeti čak i ako nemam medalje kod sebe. Međutim, obraćam se svim navijačima Čelsija i Engleske da mi pomognu da identifikujem i osudim te zlotvore koji nikada neće moći mirno živeti dok se dokazi protiv njih budu tražili. Policija, moji agenti i Čelsi (i mnogi drugi) su mi bliski i imamo čvrste dokaze ko su krivci. Sve smo im bliže. Srećom da tokom krađe niko nije bio kod kuće, ali želim da vas obavestim da su svi dobro i na sigurnom. Nadam se da ćemo zajedno isterati pravdu - poručio je Džejms.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati