Fudbal

[ Izvor: sport klub ]

16. 04. 2024. 10:57 0

Bruka igrača Čelsija: Otimačina za loptu na 4:0 (VIDEO)

Mauricio Poketino u neverici je posmatrao kraj aut linije kako se četvorica njegovih mladih igrača guraju, unose jedan drugom u lice i otimaju za loptu i sve to pri rezultatu 4:0 protiv nesrećnog Evertona.

I navijačima na „Stamford bridžu“ bilo je neprijatno usled neshvatljivog ponašanja dela ekipe.

Svemu je prethodila nesvakidašnja situacija u kojoj su fudbaleri Evertona u nekoliko sekundi napravili praktično dva penala – prvi nad Kolom Palmerom, pa drugi nad Čukvunonsom Maduekeom.

Sudija Pol Tirni nije odmah dosudio jedanaesterac, već je shodno pravilima sačekao da vidi šta će Madueke uraditi u potencijalnoj gol šansi, ali kada je i on oboren, glavni arbitar je dunuo u pištaljku i pokazao na belu tačku.

Tada je pritrčao Nikolas Džekson, uzeo loptu i odneo je pravo do Maduekea, smatrajući da on „ima puno pravo“ da izvede jedanaesterac, jer je nad njim i napravljen. Međutim, pošto je u Čelsiju za izvođenje penala zadužen Palmer – u tom trenutku uveliko strelac perfektnog het-trika – levonogi Englez prišao je Maduekeu i zatražio loptu.

Priključio se i Konor Galager podsećajući Maduekea da su „pravila pravila“ i da se moraju poštovati, a kao da sve nije bilo dovoljno blamantno, u gužvu se zaleteo i sam Džekson, otimajući Palmeru loptu iz ruku pred milionskim TV auditorijumom i „zaleđenim“ Poketinom.

Na kraju, „pobedila“ je Palmerova i Galagerova „struja“, nakon čega je najbolji strelac Čelsija ove sezone potvrdio da je „hladan kao led“ i nakon ovakvih žustrih rasprava – plasirao je loptu u donji levi ugao reprezentativnog kolege Džordana Pikforda, realizovao i peti jedanaesterac u sezoni, postigao četvrti gol na susretu i izjednačio se na čelu liste strelaca Premijer lige sa Erlingom Holandom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati