Fudbal

Milan Zarić

16. 09. 2021. 06:43 1

Ko umesto Pavkova? Stanković ima tri opcije

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (18.45) dočekuju Bragu, a trener crveno-belih neće moći da računa na najjači tim, budući da zbog povrede neće moći da igra napadač Milan Pavkov, koji je neizvestan i za večiti derbi sa Partizanom, koji je na programu u nedelju od 19 sati.

Pavkov je proteklih nedelja bio jedan od najraspoloženijih igrača Zvezde, tresao je mrežu Kluža u plej-ofu za Ligu Evrope, pa su "delije" očekivale da će biti bitan adut i protiv Brage. Ali, od toga neće biti ništa.

Povredio se korpulentni napadač na meču Superlige Srbije protiv Proletera, izašao je ranije sa terena, pa će večeras Dejan Stanković morati da mu pronađe zamenu.

A ko bi mogao da zaigra umesto Pavkova?

Za sada najbliži mestu u samom špicu je novajlija Rišairo Živković, koji je u smiraj prelaznog roka pojačao crveno-bele.

Holandski internacionalac je ušao u igru za vikend baš umesto Pavkova, pa se navijači Zvezde nadaju da će, ukoliko bude starter, Živkovićeva brzina doneti prevagu.

Druga opcija u napadu je El Fardu Ben. Fudbaler sa Komorskih ostrva nije klasičan napadač, budući da se najbolje snalazi po desnoj strani, ali mu nije strano da igra i u samom špicu. Igrao je to u nekoliko navrata, pa ako zaigra kao "devetka", to neće biti Stankovićevo eksperimentisanje, iako je činjenica da je Ben mnogo opasniji po boku, kada ima i više prostora da se istakne.

Ukoliko fudbaler sa Komorskih ostrva startuje večeras kao napadač, očekuje se da će po desnom boku da zaigra Filipo Falko, koji se oporavio od povrede.

I na kraju, treća opcija za napad je Loi Dioni. Iako je, pored Pavkova, jedini klasičan napadač, ova opcija je najmanje verovatna, baš zbog toga što Francuz do sada nije mnogo toga pokazao. Dao je po gol Kairatu i Šerifu, ali sve nakon toga je bilo razočaranje.

Dobio je za vikend šansu i protiv Proletera, ali se i tu ispromašivao. Ostaje da se vidi da li je na tom meču ispucao sve kredite, ili će mu, pak, Stanković, ponovo ukazati šansu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati