Fudbal

M. Z.

15. 09. 2021. 12:07 1

Alarm u Barsi: Održan hitan sastanak sa trenerom

U utorak uveče Barselona je ubedljivo izgubila od Bajerna (0:3) u utakmici prvog kola Lige šampiona zbog čega je predsednik katalonskog kluba Đoan Laporta održao hitan sastanak sa trenerom Katalonaca Ronaldom Kumanom.

Španski mediji pišu da su njih dvojica imala sastanak do dva sata iza ponoći i da je prvi čovek kluba prilično nezadovoljan, ne samo rezultatom, nego i načinom igre svog tima, što je posebno zamereno treneru.

Njihov razgovor je protekao u nimalo prijatnom tonu, a Laporta je Kumanu jasno stavio do znanja da poraz na startu Lige šampiona nije nešto što se toleriše u klubu poput Barselone.

Kada se vratio na mesto predsednika katalonskog kluba, svi su očekivali da će Laporta smeniti Kumana jer ga je dovela prethodna uprava. Ipak, to se nije desilo, najviše zbog toga što je reč o nekadašnjem legendarnom igraču kluba, pa je odlučeno da mu se ipak pruži šansa.

Dokle će se Holanđanin zadržati na poziciji trenera, ostaje da se vidi, ali sve glasnije se može čuti da Laporta za njegovog naslednika sprema Ćavija, takođe legendu kluba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati