Fudbal

Milan Zarić

26. 08. 2021. 17:09 0

DRUGA PONUDA Real daje za Mbapea 170 miliona!

Letnji prelazni rok ulazi u završnicu i uzbuđenje dostiže vrhunac. Naravno, u centru pažnje su dva superstara - Kristijano Ronaldo i Kilijan Mbape. Mladi francuski napadač na meti je Reala, koji je poslao novu ponudu PSŽ-u vrednu 170 miliona evra.

Pre dva dana kraljevski klub je poslao prvu zvaničnu ponudu na adresu "svetaca", budući da je za mladu zvezdu svetskog fudbala ponudio 160 miliona evra.

Međutim, na odgovor se nije dugo čekalo. PSŽ je, bez mnogo dvoumljenja, odbio ponudu španskog giganta, istakavši da Mbapea neće pustiti za manje od 200 miliona evra.

Ipak, Real je nastavio sa "cenjkanjem", sada je ponudio 170 miliona, pa ostaje da se vidi da li će klub sa "Parka Prinčeva" da popusti ili će ostati istrajan u želji da dobije željenu svotu novca.

Tako PSŽ igra svojevrsni ruski rulet, budući da može da ostane bez ičega, jer ukoliko ne proda Mbapea u ovom prelaznom roku, rizikuje da jedan od najboljih svetskih igrača narednog leta ode bez obeštećenja, budući da je odbio već nekoliko ponuda da produži ugovor koji ističe na leto 2022. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati