Fudbal

Direktno.rs

16. 08. 2021. 21:28 3

HIT Majka "uklizala" i uhvatila sinčića "huligana" (VIDEO)

Fudbal je nepredvidiv sport, kako na terenu tako i na tribinama. Neretko se dešava da najvijači ulete na teren, ne bi li izbliza videli svoje omiljene fudbalere, a nekada izvode i performanse, obučeni ili nagi, i to je nešto što je gotovo normalna pojava. Ono što se do sada nije dešavalo, jeste da majka i dete utrče na teren, a upravo to se dogodilo na jednoj utakmici, pa je snimak postao hit na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako dečak koji nema više od dve-tri godine, provlači se ispod ograde, i to takvom brzinom da bi mu pozavidele i mnogo starije "kolege". On zatim uleće na teren, a za njim i ženska osoba za koju se veruje da mu je majka. Ova neobična scena desila se tokom drugog poluvremena utakmice FK Sinsinati - FK Orlando Siti u SAD.

Iako mali, dečak je očito iskusan u bežanju od majke, pa je preko ramena "proverio" koliko mu se približila, te ubrzao u nadi da će joj uteći.

Majka je bila brža, pa je malo prljavijom igrom, odnosno "klizećim startom" zaustavila svog sina u "huliganskim" namerama.

Celokupna situacija nasmejala je i redara koji nije ni stigao da krene sa dečakom, jer je njegov postao obavila brzonoga mama.

Iako se sve odigralo u par sekundi, ovaj dečakov nestašluk će zasigurno biti nešto što će se prepričavati na porodičnim okupljanjima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati