Fudbal

Direktno.rs

16. 06. 2024. 11:34 3

Važan apel FSS-a navijačima pred večerašnju utakmicu

Reprezentacija Srbije u nedelju, 16. juna igra prvi meč u grupnoj fazi Evropskog prvenstva protiv Engleske u Gelzenkirhenu, tim povodom nekoliko važnih informacija od strane organizatora za sve one koji dolaze na stadion, navodi se u saopštenju FSS-a, koje prenosimo u celosti.

Donošenje alkohola na Vaše mesto, uključujući ono pivo od 0,00% alkohola, nije dozvoljeno. Alkohol se može kupiti na štandovima, ali se ne sme piti na tribinama. Važi ograničenje kupovine od 2 piva.

Fudbalski savez Srbije obaveštava sve naše navijače da će na večerašnjoj utakmici između Srbije i Engleske u Gelzenkirhenu isključivo biti dozvoljeno unošenje zvaničnih zastava Republike Srbije i Fudbalskog saveza Srbije. Drugi baneri, zastave ili transperenti neće moći da se unesu na stadion.

Pripreme za ulazaka na stadion:

Dođite ranije - kapije se otvaraju tri sata pre početka utakmice (18:00). Molimo Vas da uračunate dosta vremena za sigurnosne provere.
Nosite malo stvari - torbe veće od A4 neće biti dozvoljene unutar stadiona.

Svi stadioni za EURO 2024 su mesta na kojima pušenje nije dozvoljeno. Prema tome, pušenje, elektronske cigarete i duvanski proizvodi koji ne gore nisu dozvoljeni. Budite uviđajni prema drugim navijačima.

Priključite se mestu okupljanja srpskih navijača. Srpski navijači će se okupiti na Mestu okupljanja navijača - Buer na Sankt-Urbanus-Kirchplatz-u, za slavlje pre utakmice!

Otvoreno od 11:00, kreće se na stadion od 17:00

Atmosfera pivnice sa hranom, živom muzikom, folklornim grupama i mnogo toga drugog!

Uputstva za prevoz

Do mesta okupljanja navijača

Tramvaj broj 302 ka Buer Rathaus (gradska skupština Buer) od centralne stanice u Gelzenkirhenu do mesta okupljanja navijača (tramvajska stanica Buer Rathaus i par minuta hoda)

Do stadiona

Tramvaj broj 302 ka BO-Laer O-Njerk ili BO-Langendreer od Buer Rathaus do stadiona (tramvajska stanica VELTINS-Arena)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Aplauz

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati