Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

10. 08. 2021. 22:09 23

Stanković najavio odlazak?

Crvena zvezda je doživela ozbiljan evropski šamar. Dejan Stanković je razočaran zbog eliminacije svoje ekipe u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, zbog čega srpski šampion nastavlja takmičenje u plej-ofu za Ligu Evrope.

Ovo je bez sumnje bio najteži poraz mladog stratega na klupi crveno-belih.

- Jeste sigurno, najtužniji, mogu biti samo tužan. Ne mogu da budem razočaran u momke, odgovornost je na meni. Ako neko treba da preuzme odgovornost, onda sam to ja. Ja sam birao, menjao, žao mi je zbog navijača što nismo prošli. Videćemo kako ćemo i šta ćemo dalje, najbolje je da prespavamo - rekao je Stanković, za Mocart sport.

Šta je bio razlog poraza?

- Ne mogu sad da analiziram vruće glave, da smo imali neku šansu, sigurno da smo imali. Primili smo gol iz prekida, koje smo detaljno spremali. Momci su dali sve od sebe, odgovornost je samo ispred mene. Oni brane klupske boje sa ponosom, ako neko treba da odgovori na sve ovo, onda sam to samo ja.

Koliko će biti teško vratiti ekipu na psihološkom planu i spremiti je za Ligu Evrope?

- Moraćemo dobro da se potrudimo. Svi smo žarko želeli i verovali, odlučili su detalji, sitnice, ne volim prekide. Ispadao sam i kao igrač zbog prekida, ali naučićemo na svemu ovome. Fudbal se igrao i pre nas. Marakana će biti puna, padaće veliki i bez nas. Zvezda je velika i sa nama i bez nas.

Da li vas je iznenadio Šerif?

- Bilo je manje-više ista kao i pre nas. Direktna, svaka lopta je išla preko nas. Kada krećeš 80 metara od svog gola svaki napad, treba kroz blok da prođeš... Napravili smo par akcija, koje su bile dobre. Ne mogu da kažem da sam iznenađen, bili su detalji, ne mogu ovako vruće glave i tužan da dam pravi odgovor.

Katai je igrao povređen.

- Katai nije trenirao četiri dana, imao je povredu mišića, bio polupovređen. Riskirao je da ostane dva-tri meseca van terena. Kada kažem da me je neko razočarao, kažem da me razočarao kao čovek. Ja sam taj koji stoji ispred njih i nema razloga da se njima zamera. Da se prošlo dugačije bi se pričalo. Biće teško, biće, pokušavam da budem iskren do kraja. To je to - zaključio je Stanković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati