Fudbal

M. Z.

27. 07. 2021. 22:02 2

"Hvala za ljubav. Odlazim, a volim te"

Iskusni golman Vladimir Stojković danas je napustio Partizan, čime je završena jedna era. Bivši čuvar mreže reprezentacije Srbije će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, danas se oprostio od saigrača u Teleoptiku, dok je zbogom navijačima rekao putem društvenih mreža.

Ovo je drugi put da Stojković odlazi iz Partizana. Prvi put je to bilo 2014, da bi se tri godine kasnije vratio i pred golom crno-belih je bio sve do danas.

Njegov sledeći klub biće Al Feiha, koju sa klupe predvodi Vuk Rašović, a nakon što je postignut dogovor Stojković se oglasio na Tviteru, gde je poslao poruku "grobarima".

- Crno-bela ljubavi, hvala ti za sve! Hvala ti za ljubav, hvala ti što sam srećan od onog dana kad sam te zavoleo. Odlazim, a volim te! - napisao je Stojković na Tviteru.

Stojković je u dva mandata sa Partizanom osvojio tri titule i tri Kupa. A osim crno-belih, branio je još boje Crvene zvezde, Leotara, Zemuna, Nanta, Vitesea, Sportinga, Vigana, Ergotelisa, Makabija iz Haife i Notingema.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati