Fudbal

M. Z.

26. 07. 2021. 19:28 1

Kraj ere: Neće manju platu, odlazi iz Barse

Poslednje informacije iz Barselone govore da Đordi Alba napušta klub. Odlični levi bek Blaugrane je odbio smanjenje plate, što znači samo da će reći zbogom Kataloncima, te da će pronaći novi klub, budući da su mnoge ekipe zainteresovane da ga dovedu.

Španca u svojim redovima žele da vide Čelsi, PSŽ, Inter, a u narednim danima će se znati više.

Alba je i ranije bio na meti navijača, a s obzirom na partije kakve je pružao u Barseloni po dolasku iz Valensije 2012. godine očekivalo se da bude jedna od legendi kluba.

Bio je veliki borac i igrač bez kojeg se nijedna formacija Barselone nije mogla zamisliti. Ipak, došla su neka druga vremena. U katalonskom gigantu je finansijska situacija turbulentna, Alba ima svoje ciljeve i čini se da će doći do rastanka.

Španski mediji javljaju da će uprava kluba sa Albom obaviti još jedan razgovor početkom naredne nedelje, ali male su šanse da reprezentativac Španije promeni mišljenje.

Đordi Alba je karijeru počeo o Kornelji, nakon toga je prešao u Valensiju, gde je odigrao pet sjajnih sezona. Bio je i na pozajmici u Himnastiku.

Pomenuti fudbaler je prošao sve omaldinske selekcije Španije, a za seniorsku reprezentaciju sakupio je 78 nastupa i postigao osam pogodaka.

Bio je član reprezentacije i na minulom Evropskom prvenstvu, na kom su Španci eliminisani u polufinalu od Italije, i to posle penala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Da odigramo jednu partijicu?

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati