Fudbal

Direktno.rs

24. 07. 2021. 11:34 12

Vučić sa 600 miliona evra mogao da osvoji Ligu šampiona!

Od kada je u javnost izašla vest da je Telekom Srbija otkupila prava za televizijski prenos fudbalske Premijer lige Engleske na kanalu Arena sport za 100 miliona evra po sezoni, u narednih šest godina, odnosno da je dato 600 miliona evra za televizijski prenos, mnogi se pitaju šta se još moglo uraditi sa tolikim novcem. Jedan od tviteraša ističe da se mogao kupiti tim koji bi osvojio Ligu šampiona.

- Za 600 miliona evra koje je Vučić dao za Premijer ligu mogao je kupiti: Mbapea za 160 miliona, de Brojnea za 100 miliona, Mesija za 80 miliona, Grizmana za 60 miliona, Kurtou za 60 miliona, Ronalda za 45 miliona, Žožinja za 45 miliona, Benzemu za 25 miliona, Aspilikuetu za 13 miliona, Modrića za 10 miliona. Da osvoji Ligu šampiona sa Zvezdom, vladao bi do 2075. godine - ističe Consigliere.

I zaista kada se sve to sabere, za toliki novac mogao bi da se kupi "tim snova" koji bi bi ušao u trku za najveći fudbalski trofej.

Koliko je sumanuta cifra od 600 miliona za plaćanje televizijskog prenosa govori i činjenica da fudbalski tim Arsenal vredi 577,8 miliona evra. To znači da bi ceo Arsenal mogao da se kupi s tim parama.

Ali Vučiću nije bitna logika, već uništavanje konkurencije kako bi mogao nesmetano da vlada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati