Fudbal

Direktno.rs

19. 07. 2021. 21:54 0

Milojević doveo štopera: Vranješ se vratio u AEK

Svaki prelazni rok u poslednje dve godine donosio je priču kako se Ognjen Vranješ vraća u AEK.

Igrao je nekadašnji reprezentativac BiH za atinske žuto-crne u dve sezone, ostavio snažan utisak, pogotovo na navijače, a kako mu nije išlo u Anderlehtu, tako se automatski redovno otvarala priča o njegovom povratku u AEK.

I evo, najzad se i ta storija realizovala! I Anderleht i AEK su zvanično potvrdili na svojim sajtovima da je Vranješ od danas fudbaler grčkog kluba. U narednoj sezoni treniraće ga Vladan Milojević, nekadašnji šef struke Crvene zvezde, a ugovor je potpisao na tri godine.

AEK će u četvrtak igrati u Mostaru meč sa Veležom u kvalifikacijama za Ligu Konferencije, a Vranješ želi da već te večeri debituje za novi klub.

- Ne znam šta će šef da kaže, šta će da uradi, ali želim da igram u četvrtak - poručio je Vranješ grčkim medijima.

Nekadašnji reprezentativac BiH je karijeru počeo u Borcu iz Banjaluke, pa je igrao za Crvenu zvezdu, Napredak iz Kruševca, Šerif Tiraspolj, Krasnodar, Spartak Vladikavkaz, Elazig, Gazijantep, Sporting Hihon, Tomsk, AEK, Anderleht, Šarlrou i sada je ponovo član atinskih žuto-crnih.

U prethodnom mandatu u Atini Vranješ je učestvovao u osvajanju titule prvaka Grčke, a na 36 odigranih utakmica postigao je pet golova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati