Fudbal

Direktno.rs

14. 07. 2021. 10:47 0

Novi snimci Pereza: "Ronaldo je idiot!"

Prvo kritike na račun klupskih legendi kakve su Raul i Iker Kasiljas. A danas još teže reči Realovog predsednika Florentina Pereza. Na meti sada: Kristijano Ronaldo, Žoze Murinjo, Fabio Koentrao i superagent Žorž Mendeš. Prvi čovek kraljevskog kluba očigledno nije pazio sa kim sedi i pred kim šta priča, pa će morati da se objašnjava za reči koje je izgovorio još oktobra 2012. godine. Ali i reči koje će odjeknuti.

Španski "El Konfidensijal" je tako preneo navodne Perezove reči i uvrede upućene na račun sada bivših igrača i trenera. Prvo o Ronaldu...

- On je lud. Dečko je idiot, bolesnik. Pomisliš da je normalan, ali nije. Da jeste, ne bi radio sve to što radi. Ceo svet je video ovu poslednju glupost koju je napravio. Što misliš da pravi sve te gluposti? - zapitao je Perez nepoznatog sagovornika ne skrivajući da nema visoko mišljenje o Ronaldovoj inteligenciji.

Istina, o igračkim kvalitetima sve najbolje. Ali nije se Perezu dopadalo to što mora da sarađuje sa toliko Portugalaca. Ronaldo, pa Murinjo, menadžer Žorž Mendeš...

- Mendeš ne kontroliše Ronalda, kao što ne kontroliše ni Murinja. Nikakva težina. A ovo su ljudi sa ozbiljnim egom, obojica razmaženi, nesvesni realnosti. Mogli bi da zarade mnogo više para da se drugačije ponašaju. Nisu normalni. Govorimo o zaista ogromnom novcu od marketinških prava. A njihov stav, taj prkos, niko ih ne voli.

Da ne zaboravimo još jednog Portugalca, Fabija Koentraa. O njemu Perez bez pardona.

- Budala. Utiče na ceo klub. Momak nema glavu. Moron. Vozi bez vozačke dozvole. I ne može da se nosi sa pritiskom. A igra kao g**no.

Inače, juče su isplivali snimci u kojima je Perez šestoko udario je klupske legende, Ikera Kasiljasa i Raula Gonzalesa. Rekao je da je sve to izvučeno iz konteksta, pa ostaje da se vidi šta će sada reći...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati