Fudbal

S. I.

22. 06. 2021. 14:06 0

Vazura: Svi nas krive, ali dobićemo Asana na sudu

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura i dalje tvrdi da je Japanac Takuma Asano nezakonito otišao iz Humske i da će srpski klub dokazati na sudu da ihgrač nije imao osnova da traži na sudu FIFA jedostrani raksid ugovora na štetu crno-belih.

- Asano ide na sud. Napravio je veliku grešku. Žao mi je što je to uradio, slušao savete menadžera, a oni su želeli da naplate novac koji je trebalo da pripadne Partizanu. Zaigrali su se i to sad shvataju. Duboko smo ušli u jun, a on još nema klub. Svi zainteresovani klubovi su prethodno kontaktirali Partizan i polako odustaju od njega, jer im damo dokumentaciju i svataju da bi snosili posledice - tvrdio je danas pred novinarima Vazura.

Iako iz Humske još niko nije izašao da pokaže havnosti ugovor Asana i sve sporne detalje, Vazura tvrdi da će se sve videti na sudu.

- Ne mogu da pravdam igrača, njegov čin je sraman, ostavio je drugare i ekipu. Verovali ili ne, bio je plaćen redovno i to sa veklikom platom, nije imao osnova da ode i to će se na sudu dokazati. Dobro, Srbi uvek više vole da krive svoje, u ovom slučaju Partizan, a da hvale strance, koji su povukli neverovatan potez. Dokazaćemo da smo bili u pravu - rekao je Vazura.

Da podsetimo, Takuma Asano je zbog neisplaćenih plata (tri) i još nekih dugovanja uz pismo upozorenja napustio Partizan pre prvog maja i tužio je crno-bele FIFA sudu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati