Fudbal

Direktno.rs

14. 06. 2021. 15:23 0

Zidanu pukao film, hteo da se tuče sa novinarom (VIDEO)

Zinedin Zidan je na kraju sezone po drugi put napustio Real Madrid nakon nije uspeo da osvoji nijedan trofej sa kraljevskim klubom. Nakon što se povukao sa mesta trenera Madriđana, francuski strateg se prvi put pojavio u javnosti, kada se umalo i sukobio sa jednim novinarom, i to zbog, kako je to Zidan protumačio, provokativnog pitanja.

Da podsetimo, nekoliko dana nakon odlaska Zidan je putem medija poslao pismo navijačima Reala sa porukom da više ne oseća podršku klupskog rukovodstva.

- Odlazim jer osećam da mi klub više ne veruje. Ne pruža mi podršku da napravim nešto na srednje ili duge staze. Ovde je zaboravljaveno sve najvažanije. Sve što sam gradio na dnevnoj bazi je zaboravljeno. Ljudski odnosi su osnov, važniji su od novca, od slave - naveo je Zidan u pismu, u kom je i dodao:

- Naravno da nisam najbolji trener na svetu, ali sam u stanju da svakom dam snagu i samopouzdanje koje zaslužuje u svom poslu, bilo da je igrač, bilo da je moj pomoćnik. Voleo bih da je proteklih meseci moj odnos sa predsednikom i klubom bio malo drugačiji. Nisam želeo priviligije, već da se ne zaboravi prošlost. Danas se život trenera svodi na dve sezone i ništa više - naveo je francuski stručnjak.

Tokom minulog vikenda Zidan je u društvu porodice viđen u javnosti, a sasvim očekivano mediji su odmah počeli da ga ispituju i postavljaju razna pitanja.

Novinar je upitao bivšeg trenera Reala da je poslato pismo bila greška, što je toliko iznerviralo legendarnog fudbalera da je čak hteo i da se potuče.

- Još uvek postavljaš glupa pitanja kao i ranije? Tvoj posao je sramota. S tobom je uvek isto. Znaš me, znam te. Hajde dođi, da popričamo bez kamera - poručio je Zidan novinaru.

Da podsetimo, Zidan je prvi put Real napustio u maju 2018. godine, nakon što je u prvom mandatu osvojio tri naslova Lige šampiona, Primeru, po dva UEFA i španska Superkupa, kao Svetsko prvenstvo za klubove.

U ovom drugom mandatu, a koji je počeo u martu 2019. godine, osvojio je samo dva trofeja. Titulu u Španiji i Superkup.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati