Fudbal

Direktno.rs

30. 05. 2021. 15:00 0

Po Statutu FSS - Novi Pazar nije superligaš

Komisija za žalbe FSS je odbila prigovor Novog Pazara kao zakasneli i nije mu izdala licencu za takmičenje u Superligi Srbije.

Ceo slučaj je prebačen Izvršnom odboru FS Srbije koji će navodno razmatrati prigovor Novog Pazara koji je, opet navodno platio sve dugove poveriocima ili sa njima sklopio dogovor oko prolongiranja rokova isplate. Prema Statutu, članu 14, odluke Komisije za žalbe su konačne i izvršne.

- Protiv odluke drugostepenog tela - Komisije za žalbe, nisu dozviljeni vanredni pravni lekovi - stoji u Članu 14.

S obzirom da u Srbiji vlada bezakonje, pogotovo u fudbalu, ne bi nas začudilo da fantomski Izvršni odbor koji je nezakonito smenio prvog potpredsednika Marka Pantelića jer je pak on nezakonito na toj funkciji čitave dve godine, na nezakonit način odlučuje o Novom Pazaru iako za to nema nadležnosti.

- Ako Komisija za žalbe u postupku licenciranja, odbije da izda licencu bilo kom klubu, takva odluka je K0NAČNA. Ako ovaj nelegitimni IO FSS bude doneo odluku o davanju licence bilo kom klubu, lično ću svim članovima IO FSS pustiti krivične prijave za zloupotrebu položaja - napisao je Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost".

Šta će biti ko to zna. Sačekaće Nenad Bjeković i društvo da "orlovi" odlete u daleki Japan na Kirin kup da natenane mogli da donesu još po koju skandaloznu odluku samo da bi Rad i Javor ostali superligaši a da se Superliga ne proširuje jer bi to zaista doveo do toga da UEFA reaguje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati