Fudbal

S. I.

27. 05. 2021. 09:06 0

Zvezda štiklirala Dragovića, slede Kolarov i Krstičić

Crvena zvezda je juče predstavila Aleksandra Dragovića, kapitalno pojačanje u odbrani, a posle austrijskog reprezentativca dres u Ljutice Bogdana zadužiće još dva asa: Aleksandar Kolarov, pa Nenad Krstičić.

Kolarov je dao reč crveno-belima, dugo poznanstvo i prijateljstvo ga vezuje i za direktore Zvezdana Terzića i Mitra Mrkelu, a igračko i drugasko sa Dejanom Stankovićem. Srpski as se u novembru oprostio od selekcije Srbije, a višegodišnji problem sa diskus hernijom rešio je nedavno hirurškim putem i pristao je na ponuđene uslove srpskog šampiona jer u Interu neće ostati.

Mali problem stvara vreme povratka u trenažni proces. Prema nekim informacijama, Kolarov bi mogao da se u potpunosti vrati na teren tek u septembru, mada će se sve činiti kako bi bio na raspolaganju Stankoviću za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i posebno plej-of ako se do njega dođe. U svakom slučaju, crveno-beli očekuju igranje najmanje u grupnoj fazi Lige Evrope i to sa Kolarovim na mestu levog štopera zajedno sa Dragovićem i recimo Nemanjom Milunovićem.

I Nenad Krstičić je obavio preliminarni razgovor sa Terzićem, Mrkelom i Stankovićem. Vezni igrač grčkog AEK-a želi da napusti Atinu i da se iz nekih privatnih razloga vrati u Beograd. Vrata "Marakane" su mu otvorena zbog sjajnih partija koje je pružao za godinu i po dana koliko je proveo od avgusta 2017. do januara 2019. godine. Trener Dejan Stanković ga odlično poznaje i želi ga u veznom redu jer bi sa njim dobio na stabilnosti i dobrim loptama u tranziciji. On čeka rasplet u Atini i čiste papire. Zatim, prtavac Marakana.

Na kraju Zvezda mora da nađe novog napadača. Aleksandar Prijović želi u ekipu sa Dragovićem i Kolarovim, ali postoji niz prepreka, pre svega ugovor sa Al Itihadom. Međutim, crveno-beli imaju nekoliko napadača u opticaju, jedan bi trebalo da dođe do početka priprema 22. juna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati