Fudbal

M. Z.

04. 05. 2021. 11:45 3

"DNO! Ovo je dokaz sukoba interesa u srpskom fudbalu"

Svaki dan na površinu ispliva neka prljavština vezana za srpski fudbal, pa se prosto čovek zapita dokle više. Međutim, da spornim detaljima u našem fudbalu nema kraja, potvrđeno je još jednom, i to nakon oglašavanja na društvenim mrežama Mirka Poledice, predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost".

Poledica se oglasio na ovoj društvenoj mreži posle meča između Radničkog iz Pirota i Trajala, koji je okončan remijem (1:1), a na kom je viđen sporni penal koji je za Kruševljane dosudio Danilo Grujić.

I nije to jedina sporna stvar sa tog meča. Zanimljivo je još to što je delegat na ovom meču bio Ivan Nikolić, koji je ujedno i predsednik Disciplinske komisije FSS?! Dakle, ludilu u srpskom fudbalu nema kraja.

- Predsednik Disciplinske komisije FSS je Ivan Nikolić. Pre nekoliko dana na spornoj utakmici Radnički Pirot - Trajal delegat je bio Ivan Nikolić. Ovo je školski primer sukoba interesa. Ako je podneo disciplinsku prijavu zbog nereda na utakmici, o istoj će odlučivati. DNO... - napisao je Poledica na Tviteru.

I to nije sve. Kada je reč o pomenutom meču, predsednik Sindikata "Nezavisnost" je podelio detalj, i to prilikom izvođenja penala, gde se vidi da je igrač Radničkog debelo "zagazio" u kazneni prostor i pre nego što je najstroža kazna izvedena.

- Ovako se izvode penali kod Danila Grujića, sudije sa FIFA značkom. Namerno je pustio igrača da bude u 16 metara, da bi mogao da ponovi penal ako ovaj omaši ili mu obrani golman. Namerno je svirao nepostojeći penal za Trajal i uticao na rezultat. Treba ga krivično goniti - istakao je Poledica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati