Fudbal

Direktno.rs

19. 04. 2021. 13:23 19

KO LAŽE? UEFA pokreće istragu protiv Gašićevog kluba

UEFA je nemilosrdna kada su u pitanju sumnjive fudbalske utakmice u Srbiji, a kako je Direktno.rs najavio, Evropska kuća fudbala je obeležila duel Sloga Kraljevo - Trajal (0:0), koji se nalazi pod istragom Disciplinske komisije i u narednom periodu će dobiti epilog.

Naš portal je nedavno najavio da će UEFA analizirati utakmice kruševačkog kluba, kojim rukovode direktor BIA Bratislav Gašić i njegov sin Vladan, pa smo nekoliko sati nakon toga bili izloženi linču sramnog "Srpskog telegrafa" (kao i njihovog sramnog portala Republika.rs).

Pogrešili smo samo jedno, istragu povodom sumnjivih rezultata mečeva ne vodi Fudbalski savez Srbije, već, gle čuda, UEFA! A šta će sada da kažu oni koji su nas nazivali lažovima, kvazimedijskim glasiom i da smo najbrutalnije napali "nedužne" rukovodioce FK Trajal? Optužili su nas da pakujemo aferu senioru i junioru Gašiću bez ijednog dokaza i da su to orkestrirani napadi od strane "žutog tajkuna Dragana Đilasa", čiji je Direktno.rs, kako navode, lični portal.

Nema lepšeg dokaza da je sve suprotno od njihove "istine" od informacije koja je stigla iz sedišta UEFA da je FK Trajal, ali i oni koji ga vode, sumnjiv i da će biti pod istragom.

Dok čekamo epilog, pitamo se ko je slagao, ko je u stvari kvazimedijsko glasilo na nivou statističke greške, a ko ima informacije koje govore da je Bratislav Gašić deo nove afere u srpskom fudbalu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati