Fudbal

[ Izvor: Index.hr ]

12. 04. 2021. 13:05 0

Fudbaler se u Hrvatskoj srušio na meču i preminuo od srčanog udara

Na utakmici druge ŽNL lige, grupe "A" između NK Otoka i NK Radničkog iz Gardinovca, dogodila nezapamćena tragedija, piše "eMedjimurje" jer se na terenu srušio a u bolnici umro 24-godišnji fudbaler Dejan Oršuš.

Dejan se srušio na terenu, a kasnije je u Županijskoj bolnici Čakovec preminuo od srčanog udara. Od njega se na Facebooku oprostio NK Otok.

- U dubokoj žalosti javljamo vam da je igrač NK Otoka Dejan Oršuš, nakon što se srušio juče tokom utakmice, preminuo. Uz brzu reakciju saigrača i igrača NK Radnički uspeli smo da ga spasimo, a vrlo brzo stiglo je i medicinsko osoblje koje se trudilo da ga oživi (25 minuta oživljavanja na samom terenu). Mladić od 24 godine je nažalost preminuo u 02.00 h u Opštoj bolnici Čakovec od posledica srčanog udara. Bio je dečko za zafrkanciju, talenat od fudbalera, veliki igrač, a još veći prijatelj! Iza sebe je ostavio ženu u petom mesecu trudnoće i dete. Hvala mu za sve pogotke, pomoć klubu i za dizanje raspoloženja dok je momcima bilo najteže! Uvek u našim mislima, naš Dejan."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati