Fudbal

Direktno.rs

05. 04. 2021. 23:09 0

Dembele u 90. minutu spasio Barsu

Golom Usmana Dembelea u 90. minutu Barselona je savladala Valjadolid sa 1:0 u 29. kolu Primere. Ovim trijumfom Katalonci su prišli na samo bod minusa u odnosu na lidera Atletiko iz Madrida uoči predstojećeg El Klasika protiv Real Madrida.

Kada je reč o samom meču, prvo poluvreme je bilo prilično bezidejno. Gosti su preko Kodra u devetom minutu mogli do vođstva. Pogodio je prečku. Usledio je period incijative Barse, ali bez nekih velikih prilika.

Katalonci su se tek probuidli pred kraj poluvremena. Mesi je ušao u dobru prliku u 45. minutu, kada su uspeli igrači Valjadolida da ga izblokiraju. U nadoknadi prvog dela mladi Pedri je pogodio stativu, tako da su mreže u prvih 45 minuta ostale mirne.

Krenula je Barselona mnogo agresivnije u nastavku. Dobre šanse su imale Grizman i Dembele. Gosti su vrebali priliku iz kontre, a iz jedne takve situacija lopta je pogodila Albu u ruku u šesnaestercu. Tražili su igrači Valjadolida penal, ali ga nisu dobili.

Kako se bližio kraj fudbaleri Barselone su bili sve nervozniji. U 79. minutu Oskar Plano iz Valjadolida posle starta sa leđa dobija direktan crveni karton, čime je olakšao posao Kataloncima.

I onda kada je delovalo da će Valjadolid odneti bod, Dembele se najbolje snašao u šesnaestercu natrčao na odbijenu loptu i doneo zlata vrednu pobedu Barseloni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati