Fudbal

[ Izvor: N1 ]

03. 04. 2021. 12:10 0

Bufon je trebalo u penziju, legende nisu za klupu

Legendarni italijanski golman Đanluka Paljuka kaže da je Đanluiđi Bufon "najbolji golman u istoriji fudbala", ali da je već trebalo da završi karijeru, a ne da sedi na klupi za rezerve Juventusa.

Bufon je ove sezone branio na samo pet utakmica u Seriji A. Od kad se 2019. vratio u Juventus iz Pari Sen Žermena branio je na ukupno 25 mečeva u svim takmičenjima.

Nedavno su italijanski mediji objavili da 43-godišnji Bufon ne planira da okači rukavice o klin. Planira da još jednom pokuša da se oproba van Italije. Međutim, Paljuka smatra da Bufon pravi grešku.

- Da sam na njegovom mestu, već bih se povukao. Završio bih karijeru nakon isteka ugovora sa PSŽ-om. Napravio je odličan potez kad je otišao u Pariz, jer je redovno branio, a i PSŽ je veliki klub. Ali šta sad radi? Sedi na klupi. Bufon na klupi? - šokiran je Paljuka.

- Zadovoljava se kad brani u Kupu Italije. To ne ide uz njega. Neko sa njegovom karijerom bolje da se povukao kad je imao 41 godinu, nego što će još par godina sedeti na klupi. Ne znam kako on razmišlja. Možda još želi da se takmiči. Još uvek je zaista dobar golman, ali ne ide da sedi na klupi. Govorimo o najboljem golmanu u istoriji fudbala - kaže Luka Paljuka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati