Fudbal

[ Izvor: Sportski žurnal ]

31. 03. 2021. 10:04 0

Tončev grmi: Čelni ljudi FSS hteli da unište Radnički

Predsednik Radničkog iz Niša Ivica Tončev optužio je bivše čelnike FS Srbije da su hteli sistematski da unište njegov klub i da su bili ne samo "rušitelji Radničkog već i kompletnog srpskog fudbala".

Radnički je ove sezone lošiji nego prethodnih, do Evrope ne može da stigne a čovek kluba Ivica Tončev okrivio je u "Sportskom žurnalu" odlazeće rukovodstvo FS Srbije i pojedince iz nekih klubova. Mogao je da upre prst samo u čelnika SLavišu Kokezu ili bivšeg sportskog direktora Vladimira Matijaševića jer su samo njih dvojica otišli. Ostali su tu.

- Kompletno rukovodstvo kluba nije imalo dilemu oko potrebe prestrojavanja Radničkog posle svih nevolja i nedaća koje su nam se poslednjih godina našle na putu, na kojem smo bili, mora se priznati uspešni. Pre svega tu mislim na skoro otvorene pokušaje sada već bivšeg rukovodstva našeg Saveza i pojedinaca iz nekih klubova, kojima smo mnogo smetali uspešnim rezutatima da nas spreče u svemu, pre svega u nameri da budemo među najboljima. Čak su hteli i da nas unište, da ne postojimo, da nas jednostavno nema na fudbalskoj mapi Srbije. Trpeli smo, ćutali i strpljivo čekali da oni koji su bili rušitelji ne samo Radničkog, već i, složićete se, kompletnog srpskog fudbala, budu sklonjeni. Zato smo odmah preduzeli korake koji će doprieti da se Radnički stabilizuje - rekao je za Žurnal Ivica Tončev.

Treba reći da je Ivica Tončev više puta kažnjavan od strane disciplinaca FS Srbije, posle incidenta u Ivanjici gde je vređao sudiju i pominjao Kokezu zaradio je u novemvru prošle godine četiri meseca suspenzije (upravo istekla) i 300.000 dinara novčano. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati