Fudbal

S. I.

22. 03. 2021. 11:02 0

IRCI U PROBLEMU Četiri otkaza pred let u Srbiju

Reprezentacija Republike Irske suočila se sa problemima pred meč sa Srbijom u sredu na startu kvalifikacija za SP 2022. jer je selektor Stiven Keni ostao bez golmana Komina Kelehera, zatim Kevina Longa, Konora Hurihejna i Kaluma O Doude, a i Džejms Meklin nije trenirao tri nedelje.

Golman Liverpula Keleher nije uspeo da se oporavi od povrede mišića stomačnog zida tako da je i definitivno otpao, ali Keni neće zvati novu "jedinicu" jer ima trojicu mladih od koji irski "Tajms" tipuje da će sed u Beogradu između stativa naći Mark Travers iz Bornmauta.

Konor Hurihejn se povredio igrajući za Svonsi protiv Kardifa, dok je Douda doživeo povredu butnog mišića na meču Bristola protiv Roterama. Ovaj tandem veznih igrača je bio u nekim planovima Kenija za meč u Beogradu, prenose mediji iz Irske. Defanzivac Barnlija Kevin Long je igrao na prethodne dve utakmice Irske protiv Velsa i Bugarske, ali se nedovoljno oporavio i neće moći da igra u Beogradu. On se i pojavio na prozivci.

Dilema je i Džejms Meklin, vezista Stouka koji još nije trenirao za klub ali je stigao na prozivku.

- Za mene Meklin nije spreman da igra. On se priključio svojoj reprezentaciji, ali bez ijednog treninga sa nama u poslednje tri nedelje. Bio sam veoma iznenađen kada je dobio poziv selektora Kenija, ali ja znam da on nije fit za jedan takav meč kakav Irska ima sa Srbijom - rekao je zabrinuti menadžer Stouka Majkl O Nil.

Keni je iz mlade selekcije prebacio u A tim vezistu Vest Hema Konora Koventrija i defanzivca Blekburna Daraga Lenihana. Spisak Iraca za put za Beograd:

GOLMANI: Travers (Bornmaut), Bazunu (Rošdejl), O'Hara (Barton Albion)

ODBRANA Koleman (Everton), Doerti (Totenhem), Dafi (Seltik), Stivens (Šefild j.), Klark (Njukasl), O' Ši (Vest Bromvič Albion), Mening (Sonsi), Kristi (Notingem Forest), Lenihan (Blekburn)

VEZNI RED: Braun (Preston), Hendrik (Njukasl), Molumbi (Preston), Najt (Derbi Kaunti), Kulen (Anderleht), Koventri (Vest Hem), Brejdi (Barnli), Meklin (Stouk), Horgan (Wikomb), Kertis (Portsmut),

NAPAD: Robinson (VBA), Konoli (Brajton), Š. Long (Bornmaut), Kolins (Luton ), Parot (Ipsvič).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati