Fudbal

[ Izvor: FK Crvena zvezda ]

05. 03. 2021. 16:13 0

Gajić: Čast je da Stojković računa na mene

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić našao se na spisku reprezentacije Srbije za utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Novi selektor Dragan Stojković pozvao je beka crveno-belih za mečeve protiv Republike Irske, Portugala i Azerbejdžana.

Fudbaler rođen u Vukovaru istakao je da je počastvovan time što se našao na spisku novog selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

- Presrećan san i velika mi je čast što sam ponovo dobio poziv za nacionalni tim Srbije. Svaki igrač se potajno nada da će dobiti poziv za reprezentaciju i to je za mene jedna radosna vest. Zahvalio bih se selektoru Stojkoviću na ukazanom poverenju. Radi se o legendi Zvezde i srpskog fudbala, tako da je dodatna čast dobiti njegov poziv. Želeo bih da zajedno zacrtamo ciljeve i radimo na njihovom ostvarenju u narednom periodu - rekao je Gajić za klupski sajt.

Bivši desni bek OFK Beograda i Bordoa je sa omladinskom selekcijom postao svetski prvak na Novom Zelandu 2015.

- U mlađim kategorijama sam sa reprezentacijom igrao na evropskim i svetskim prvenstvima. Osvojio sam SP na Novom Zelandu, tako da znam kako je igrati na velikim takmičenjima. Naravno, znatno je veća odgovornost igrati za „A“ reprezentaciju, ali cilj je isti. Već u martu nas očekuju tri kvalifikacione utakmice. Treba se spremati korak po korak i težiti zacrtanom cilju, a to je plasman na Svetsko prvenstvu u Kataru - zaključio je Gajić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati