Fudbal

[ Izvor: Newsmax Adria ]

28. 02. 2021. 22:13 15

"Kokezu bih ispitao i za nameštena prvenstva"

Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan prokomentarisao je privođenje Slaviše Kokeze i negirao da ima saznanja o "igranju fudbala glavama" na stadionu Partizana.

Vuletić kaže da je Kokeza došao na informativni razgovor u svojstvu građanina, te da je njegova odgovornost veća u slučaju neregularnosti Superlige.

- Danas se to desilo sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije. Što se mene tiče, ja bih njega ispitao i on je meni više odgovoran za tri nameštena prvenstva u ovoj zemlji. I za dosta toga što je učinjeno u pogledu Sudijske organizacije, pa i titule iz 1946. godine, ali da ne širimo. On je pozvan u svojstvu građanina - rekao je Vuletić u “Pregledu dana” na Newsmax Adria.

On je ponovio da je Novak Nedić stajao iza grupe Veljka Belivuka pre 2019. godine. Dodaje da i ranije nije ćutao o tom pitanju.

Na pitanje o najavama da će u četvrtak javnost videti snimak “igranja fudbala odsečenim glavama” i ostati šokirana jer se to navodno dešava na stadionu Partizana, Vuletić kaže da nema saznanja o tome.

- Ja ne. Nisam fudbaler glavama, niti na bilo koji način imam ikakav upliv ili takva saznanja. Prvo, ono što je ovde bitno, govori se o tome da ovo nema veze ni sa Partizanom. Vi imate u istom danu, u kom Partizan igra u Inđiji, imate situaciju da se deca hapse i ne dozvoljava im se da se okupe oko Partizana, a u istom tom danu imate navijače Zvezde koji organizuju proslavu nedozvoljenog kornera i to na pomoćnom terenu tribine Zvezdinog stadiona, gde se okupljaju bez ikakvih epidemioloških mera na način na koji se okupljaju i onda se govori da to nema veze sa Partizanom i Zvezdom. Nije greh navijati, greh je praviti kriminal. Prvi sam zagovornik borbe protiv kriminala - rekao je Vuletić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati