Fudbal

[ Izvor: Sportski žurnal ]

27. 02. 2021. 09:23 3

Vojvodina pokreće postupak protiv Lalatovića!

Čelnici Vojvodine odlučili su da pokrenu disciplinski postupak protiv svog trenera Nenada Lalatovića zbog komentarisanja sudijskih odluka.

Lalatović je, naime, nedavno istakao da je njegov tim oštećen i da su im uzeta četiri boda - ali da se neće žaliti, da bi u međuvremenu izjavu javnosti dao prvi čovek Novosađanja Dragoljub Samardžić:

- Na sastanku Upravnog odbora raspravljali smo i o tome, kao i o ostalim Lalatovićevim izjavama koje su se direktno odnosile na politiku kluba i zaključili da one izlaze iz okvira njegovih nadležnosti i obaveza. Na sastanku UO je istaknuto da su svi članovi našeg kluba upoznati s Disciplinskim pravilnikom FSS-a, pa se Vojvodina ograđuje od pojedinačnih izjava svojih članova - rekao je Samardžić, prenosi "Sportski žurnal".

- Naša disciplinska komisija pokrenuće postupak protiv Nenada Lalatovića zbog njegovih istupa u medijima, a koji su u suprotnosti s pravilnikom FSS-a, kao i samog kluba - kaže Samardžić.

Vojvodina je u međuvremenu u petak dobila Napredak 1:0 golom iz penala, dok ih sledeće nedelje tokom vanrednog kola očekuje gostovanje Partizanu u debiju kola.

Pogled na tabelu kaže da Voša ima 50 bodova, pet više od Čukaričkog i 13 od TSC-a koji imaju i meč manje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati