Fudbal

[ Izvor: Blic ]

24. 02. 2021. 20:39 16

Kokeza Belivuka preporučivao kao obezbeđenje

Poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković rekao je policiji da je do poslovnih odnosa sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, došao preko višegodišnjeg poznanstva sa predsednikom Fudbalskog saveza Slavišom Kokezom, prenosi Blic.

Kajmaković je priveden u utorak u lokalu “Butik 3” u čije je poslovanje umešan.

U razgovoru sa pripadnicima UKP koji je trajao tri sata, Kajmaković je pričao sve što zna o kriminalnim aktivnostima Belivuka koji je nedavno uhapšen zbog sumnje da je organizovao brojna ubistva, trgovinu drogom, reketiranja i druga krivična dela.

Kajmaković je policiji ispričao da je suvlasnik, direktor i menadžer nekoliko ugostiteljskih objekata u Beogradu, kao što su “Tri šešira”, “Zlatni bokal”, “Kasina”, “Temperament” i “Lafajet”, kao i “Butik 1,2 i 3”.

Komplikacije su počele 2016. godine kada ga je Kokeza više puta kontaktirao i ubeđivao da obezbeđenje “Kasine” na Terazijama preuzmu navijači Partizana.

- Rekao mi je da imaju najbolje obezbeđenje, da mogu da spreče dolazak kriminalaca i da neće biti problema sa navijačima - preneo je izvor Blica reči Aleksandra Kajmakovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati