Fudbal

[ Izvor: Mozzart sport ]

26. 01. 2021. 21:14 0

NIŠTA OD ZVEZDE Tošić našao klub u Turskoj

Duško Tošić karijeru nastavlja u Turskoj. Tako barem pišu svi turski mediji, a pre svih "BeIN Sports", koji navodi da je nekadašnji reprezentativac Srbije postigao dogovor da do kraja sezone nosi dres Kasimpaše.

Tošić je čitave zime bio povezivan sa Crvenom zvezdom, ali do dogovora na kraju nije došlo. Crveno-beli su u međuvremenu završili posao oko dovođenja Aleksandra Dragovića, pa stoga više nije bilo ni realno da na stadion "Rajko Mitić" stigne i doskorašnji igrač Guangdžoua. Ko zna, možda se priča oko povratka u Beograd bude ponovo otvorila na leto.

Tošić (36) se u Tursku vraća posle dve i po godine. U Kinu je otišao iz Bešiktaša na leto 2018. godine za obeštećenje od 4.500.000 evra, a prethodno je nosio dres Genčlerbirligija.

U tamošnje prvenstvo je stigao upravo iz Crvene zvezde, gde je za godinu i po dana odigrao 53 utakmice i postigao dva gola. Genčler je za njegov transfer u junu 2012. godine izdvojio 800.000 evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati